logo
. . .

Email Marketing

Η επιτυχία μιας μαζικής αποστολής οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στην τεχνογνωσία που έχει μια εταιρία στην διαχείριση των server από όπου δρομολογούνται τα emails σας.

Υλοποίηση βασισμένη στο PHPlist

Ισχυρό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εξειδικευμένη υποστήριξη και προσαρμοσμένες τιμές. 75.000 οργανισμοί σε 35 χώρες εμπιστεύονται το PHPlist. Με κάθε πακέτο έχετε αυτόματα τα παρακάτω:

  • Αυτόνομο σέρβερ στο cloud
  • Καθημερινό backup 7 στο σύνολο
  • Υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα
  • Δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης
  • SSL πιστοποιητικό
hosting
email marketing services

Χωρίς περιορισμό αποστολής emails

Στην Guru-host δεν βάζουμε κανένα περιορισμό όσον αφορά τον όγκο των emails που μπορείτε να στείλετε ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα. Αυτός θα έρθει φυσικά από την υπολογιστική ισχύ που θα χρησιμοπιήσετε.

Όταν θα είστε κοντά στο όριο των δυνατοτήτων του σέρβερ όσον αφορά την επεξεργαασία & αποστολή θα σας ενημερώσουμε τουλάχιστον 1 εβδομάδα νωρίτερα ώστε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας εφόσον το επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά & Ενδεικτικές Τιμές

Το οικονομικότερο πακέτο ξεκινά στα 50€ ανά μήνα και περιλαμβάνει όλα όσα αναφέρονται από την αρχή αυτής της σελίδας συν όλα τα παρακάτω. Στο μικρότερο πακέτο υπάρχει δυνατότητα αποστολής περίπου 35000 emails ανά εβδομάδα, σχεδόν 140-145.000 ανά μήνα.

DKIM, SPF

To DKIM είναι μία μέθοδος ελέγχου ταυτότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση πλαστογραφημένου email. Η SPF εγγραφή γίνεται μέσω του DNS του domain σας, όπου μέσω των οποίων δηλώνετε από ποιους SMTP servers φεύγουν τα email σας.

Χειρισμός bounce

Όταν ένα email επιστρέψει πίσω πχ λόγω του ότι το mailbox του χρήστη είναι γεμάτο αυτόματα ανάλογα το φίλτρο που υπάρχει (μπορεί να παραμετροποιηθεί από εσάς) εκτελείτε μια ενέργεια πχ διαγράφετε από τη λίστα ο συγκεκριμένος χρήστης.

Αναλυτικά logs

Αυτόματη ενημέρωση σε συγκεκριμένο email με όλη την κίνηση των logs που μπορεί να χρίζει περετέρω ελέγχου πχ κάποιο email που γυρνάει πίσω λόγω κάποιου προβλήματο του τελικού χρήστη.

Προγραμματισμός αποστολής

Δημιουργήστε όσα newsletter θέλετε και προγραμματίστε τα από ένα απλό web περιβάλλον πότε θέλετε να σταλούν στο μέλλον.

Αποθυκευτικός χώρος

Ξεκινά από 20GB έως εκατοντάδες. Ο χώρος ουστιαστικά σας χρειάζεται μόνο για αποθύκευση των όποιων φωτογραφιών μιας και ένα μικρό κομμάτι για τον όγκο της βάση σας.

Φόρμες εγγραφής

Δημιουργήστε μέσω HTML όσες φόρμες θέλετε για την εγγραφή των πελατών. Υπάρχουν προεγκατεστιμένες για την δική σας ευκολία.

Ξεκινήσετε μια καμπάνια!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την βέλτιση λύση.

Επικοινωνία

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Efficiently productivate reliable paradigms before ubiquitous models. Continually utilize frictionless expertise whereas tactical relationships. Still have questions? Contact us

Όχι και αυτό γιατί είναι η κάκιστη λύση για μαζική αποστολή. Το σύστημα είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να στέλνει ένα μέγιστο αριθμό emails ανά πάροχο ανά συγκεκριμένο χρόνο ώστε να σιγουρέψουμε ότι θα γίνει η αποστολή.

Αν στέλνατε όλα τα emails μαζικά σε μερικά λεπτά με μαθηματική ακρίβεια ο σέρβερ σας θα μπει σε spam lists με αποτέλεσμα σχεδόν το σύνολο των emails να μην φτάσουν ποτέ.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς επιθυμείτε να στηθεί ο σέρβερ. Κάθε υλοποίηση είναι διαφορετική ώστε να αντικατροπτίζει τις ανάγκες του πελάτη. Το ιδανικό είναι να σταλεί σε όσον το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο ώστε να μην αποσταλούν πολλά emails σε μικρό χρονικό διάστημα στον ίδιο πάροχο.

Για παράδειγμα το yahoo αν δει ότι στέλνετε 100 emails σε μερικά δευτερόλεπτα αυτόματα σταματά να δεχετε επιπλέον. Η αποστολή των 20000 emails συνιστάτε να γίνεται σε διάστημα 4-9 ωρών.

Φυσικά, το σύστημα υποστηρίζει όλες τις γλώσσες.

Η σωστή μελέτη και υλοποίηση καθιστά πολύ δύσκολο το παραπάνω. Παρά ταύτα στην περίπτωση που γίνει θα επικοινωνήσουμε εμείς απευθείας με τον πάροχο για να λυθεί το θέμα.

Απαραίτητη προυπόθεση ότι φυσσικά όλοι όσοι έχετε στείλει email έχουν εγγραφή στην λίστα σας και δεν τους προσθέσατε απλά ψάχνωντας στο Internet. Στην 2η περίπτωση ο σέρβερ σας θα απενεργοποιηθεί και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.